Christini Applegate hejter poručio da ima "lošeg plastičnog kirurga", odbrusila mu

Foto: EPA

GLUMICA Christina Applegate bori se s hejterima. Na Twitteru je objavila da ju je netko optužio da je napravila "loše plastične operacije". 

Odbrusila hejteru

"Ne izgledaš tako zbog multiple skleroze, nego zbog plastičnog kirurga. Ti si prevarant i nisi Christina Applegate. I to loš plastični kirurg", piše u porukama koje je Christina primila.

Christina je te poruke objavila na Twitteru. "I tako, donijela sam lošu odluku da pogledam neke komentare ispod članka o sebi i svojoj djeci na Critics' Choice Awardsu. Naravno, rekla sam joj da to nije u redu. Ovo je njezin odgovor. Što nije u redu s ljudima? Usput, nasmijala sam se", napisala je Christina.

Mnogi su joj ispod objave savjetovali da nikada ne čita komentare o sebi te su joj poručili da izgleda prelijepo.

Prije dvije godine dijagnosticirana joj je multipla skleroza

Podsjetimo, Christini je 2021. godine dijagnosticirana multipla skleroza. Od dijagnoze glumica se rijetko pojavljuje u javnosti te je rekla da bez štapa ne može hodati.

U nedjelju navečer pojavila se na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards jer je bila nominirana za najbolju glumicu u humorističnoj seriji. To je prva dodjela nagrada na kojoj je prisustvovala otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza. 

Pročitajte više