Deset aplikacija koje će začiniti vaš seksualni život

Foto: Kevin Michael

UPALI ste u rutinu i želite uvesti malo uzbuđenja u svoj seksualni život?

Tehnologija će vam priskočiti u pomoć. Mashable je sastavio listu od deset aplikacija koje će obogatiti vašu intimu.

1. Dirty Games Truth or Dare

Ovu aplikaciju besplatno možete skinuti na svoj iPhone ili iPad. Radi se o jednostavnoj "istina ili izazov" igri u kojoj možete odabrati hoćete li odgovoriti na pitanje ili prihvatiti izazov. Pitanja i izazovi variraju od jednostavnih do zanimljivih, pa vas tako aplikacija može tražiti da dvije minute glumite seksualni odnos, a upitat će vas da li ste ikad požalili zbog seksa s nekom osobom.

2. Cosmo Sex Position of the Day

Ovu aplikacija dostupna je korisnicima iPhonea i Androida. Donosi vam 120 seksualnih poza s detaljnim instrukcijama i definitivno će razbiti monotoniju u vašem krevetu.

3. Sexy Vibes

Besplatno skinite ovu aplikaciju preko Google Playa. Ona vaš mobitel pretvara u vibrator ili masažer. "Skinite masku svog telefona za bolji osjećaj vibriranja, i koristite ga preko odjeće jer je osjećaj bolji", savjeti su korisnika aplikacije.

4. iKamasutra Lite

Ova aplikacija također je besplatna za skidanje preko Google Playa. Nudi vam devet različitih kategorija i preko 100 seksualnih poza koje su detaljno objašnjene i nacrtane. Aplikacija također prati vaš napredak od početnika do majstora Kamasutre.

5. Sex Drive

iStore je mjesto na kojem možete skinuti ovu aplikaciju. Ona vam donosi testirane binauralne tonove i beatove čije frekvencije dopiru do vašeg mozga, jačaju vaš libido i povećavaju želju za seksom.

6. Spice Dice

Besplatno skinite ovu aplikaciju preko Google Playa. Sa svojim partnerom bacajte virtualne kockice koje će pred vas staviti seksualni izazov. Romansa, predigra, oralni seks u hotelu ili igranje pod tušem samo su neki od vrućih izazova.

7. Sex Toy Guide by Adam and Eve

Aplikacija je besplatna i dostupna preko Google Playa. Naučit će vas sve što želite znati o seksualnim pomagalima,  igračkama, kondomima i lubrikantima Nudi detaljna objašnjenja kako koristiti neka pomagala i pomaže vam da otkrijete koje su igračke prave za vas.

8. A Sexy Text

Aplikaciju skinite preko iTunesa. Ako je "dirty talk" nešto u što se ne razumijete, ova će vam aplikacija pomoći. Umjesto vas kreirat će romantične ili seksi sms-ove.

9. Play With Me

Ovu aplikaciju možete naći na Google Playu. Radi se o jednostavnoj igri za odrasle, u kojoj se određeni dio tijela spaja s određenom seksi radnjom. Tako ćete svog partnera ili partnericu poljubiti u usta i udariti po guzi.

10. 69 Places

iTunes vam nudi besplatnu aplikaciju koja će vam pomoći da odaberete novo mjesto za seks. Dostupno je 69 različitih mjesta pa će vam aplikacija maštovito ponuditi da se seksate ispod mosta ili na obiteljskom okupljanju.
 

Pročitajte više