Dino Dvornik "hipnotiziran" novim Playstationom 3

Znali smo da Dino Dvornik voli Playstation, ali sinoćnja maratonska "seansa" za novom igraćom konzolom prometnula ga je u jednog od najvećih fanova popularne igre, koja je od prije nekoliko dana dostupna na domaćem tržištu. Organizatori su, očito, shvatili da je mlakih, neinovativnih i usiljenih promocija u Zagrebu previše, pa su mnogobrojnim fanovima Playstationa ponudili pravu glazbeno-multimedijalnu poslasticu.

Za glazbeni intro pobrinuo se DJ, odnosno redatelj, Dalibor Matanić, no mnogi su komentirali kako se nije proslavio, jer "obično puštanje glazbe nije dovoljno da bi se netko proglasio DJ-em". Sretniji glazbeni trenuci na red su došli kao i uvijek originalnim i nekonvencionalnim nastupom riječke rock atrakcije Let 3. Sva sreća da su nastupali u šatoru, izvan Klovićevih dvora, jer bi ljubitelji umjetnosti zasigurno teško primili da se u njihovom hramu izgovara: "Da vas čujem - pičkaaaaa!" (rockeri su očito odlučni u namjeri da ta prostota postane ultimativna kulturna riječ).

Zanimljivi program, u sklopu kojeg je nastupio i Nered, vodila je Iva Šulentić, dajući svojim pravim rockerskim stylingom svima do znanja kako kritizirana crvena haljina na Dori očito nije bila njen izbor, već neuspješni pokušaj kopiranja talijanskih showova. Zna se HTV-ova voditeljica izboriti za sebe, pa izvan matične TV kuće odabire projekte poput ove promocije, koja je, iskreno, pokazala puno više kreativnosti i stila od Dore, manifestacije na kojoj sudjeluje peterostruko više ljudi.

Ipak, jedan nas je detalj neugodno iznenadio, ali nije narušio odličan dojam promocije novog Playstationa. Atraktivne hostese su, po svemu sudeći, zaboravile zbog čega su angažirane na projektu. Naime, našu molbu da ih fotografiramo te njihovu ljepotu i putenost pronesemo diljem svijeta djevojke su hladno odbile, a nije ih uspio pridobiti ni jedan od organizatora (autoritet i pol, rekli bismo). Cure, uza svo poštovanje vašem zasigurno teškom i nezahvalnom poslu, zaboravljate da je fotografiranje ono zbog čega ste i angažirane, i jedna od rijetkih stvari koju morate raditi (osim, naravno, stajanja i smješkanja) dok plijenite poglede muškog roda...i ljubomornih žena.

U moru dosadnih druženja koje se neki usuđuju nazivati "promocijama", a javnost ih zaboravlja brzinom svjetla (selektivno pamćenje je u tom slučaju super stvar), lijepo je vidjeti da i dalje postoje ljudi koji svoje goste i potencijalne kupce žele istinski zabaviti i ponuditi im nešto više od dosadne govorancije i jeftinog vina. Sudeći po interesu za Playstation 3, ta će igraća konzola uskoro osvojiti hrvatsko tržište, a Dino Dvornik dobio je "novog najboljeg prijatelja", zbog kojeg su mu glazba, hrana i sl. na sinoćnjoj promociji potpuno pali u drugi plan. Pa ne može svaki dan u tako fancy ambijentu uživati u recentim multimedijalnim dostignućima...ne sudite mu!

Zanima vas kako je prošla promocija Playstationa 3 te tko je od poznatih uživao u odličnom provodu? Naravno, Index ima galeriju!

D.K.
Foto: H.P.

Pročitajte više