Feminnemke se rasplakale u showu Dalibora Petka: "Kako ćemo mi sad pjevati?"



JUČER su u Glazbenom showu Dalibora Petka gostovale Feminnemke, a tijekom emisije su ponovno potekle suze. Djevojke su raznježili njihovi najbliži muškarci - Nikin djed, Pamelin otac, Nedin brat i mali nećak. "Kako ćemo mi sad pjevati?", pitala je dirnuta Pamela, dok su djevojke zahvaljivale fanovima i obitelji što su uz njih sve ove godine. "Ovo su stvarno prekrasna iznenađenja. Moj nećak Benjamin je složio rečenicu jako sam ponosna", rekla je Neda.

Uz pratnju banda Hotline Feminnemke su sinoć otpjevale svoje hitove poput "Lako je sve", "Channel 5", "Sve što ostaje", "Baš mi je dobro". Po prvi su put uživo otpjevale i svoj aktualni singl "Sve što ti nisam znala dati", kojim najavljuju rad na novom albumu.

Dvosatni show sinoć je obilovao iznenađenjima, ali najveće je bio američki glazbenik  Big Freddie C s kojim su cure snimile pjesmu "Don't Ask Me Why". Naime, Freddie se slučajno zatekao u Zagrebu, što je voditelj Petko iskoristio i doveo ga u show. Oduševljene Feminnemke do sad se s njim nisu nikad srele, tako da je u zagrebačkom studiju odrađeno i službeno upoznavanje. Freddie se oduševio svirkom benda uživo te izrazio želju za ponovnom suradnjom.

Nedu, Pamelu i Niku sinoć je hvalio i Jacques rekavši da pjevaju sjajno, njihov producent Branimir Mihaljević opisao ih je kao vino, a glumac Robert Bošković otkrio avanture sa zajedničkog rolanja po Jarunu. U emisiju su se javili i Nenad Hervatin, Žanamari, Jasna Zlokić, Ivan Friščić i drugi. Djevojke su sinoć odradile odličnu pripremu za nastup na Porin sljedećeg tjedna, na kojem su nominirane za najbolji album zabavne glazbe.

Pročitajte više