Ispovijesti prevarenih partnera: "Uletjela sam u sobu i od šoka joj je svršio u oči"

Foto: 123rf

INTERNET nudi mnoga mjesta gdje ljudi mogu u anonimnosti olakšati dušu bez straha da će ih netko prepoznati ili osuđivati. Na Redditu se često dijele životna iskustva koja su mnogima previše neugodna da bi ih priznali bližnjima i prijateljima, a neka od njih su svjedočanstva o preljubu. Ovo su neki od načina na koje su korisnici Reddita saznali da ih partneri varaju.

Varao me u pidžami s medvjedićima

Otišli smo zajedno na zabavu, ali kada smo trebali krenuti kući, nisam ga mogla naći. Mislila sam da je otišao k meni jer živim blizu, a on je puno pio. No, tamo ga nije bilo. S prijateljima sam se odvezla do njegove kuće i pronašla ga kako me vara u pidžami s motivom polarnih medvjedića.

Krivi dečko

Kupovao sam kuću i agentica za nekretnine mi je pokazivala jednu. Vlasnica kuće je došla ranije pa sam popričao s njom. Ispostavilo se da ona radi s mojom djevojkom. Kada sam joj rekao da sam ja njen dečko, rekla je "Aha, ti si Tom! Toliko sam čula o tebi!".
Ja nisam Tom.
Za dvadeset minuta sam prekinuo s djevojkom i nikad je više nisam vidio.

Karma

Uletjela sam svom mužu i susjedi u sobu tik prije vrhunca. Zbog šoka ga je prerano izvukao i svršio joj ravno u oči. Imala je crvene oči tjedan dana. To je bila karma.

Muž i brat

Radio sam sa ženom koja je naletjela na svog muža i brata kako odlaze zajedno u grad. Za nekoliko dana došla je na posao i rekla: "Moj muž je pobjegao s mojim bratom".

Otvorena veza

Saznao sam tek kada smo prekinuli. Moji prijatelji su mi rekli "Tako je to kada si u otvorenoj vezi s još tri tipa."
Ja nisam ni znao da sam u otvorenoj vezi s još trojicom. Moja djevojka je rekla svim mojim prijateljima da se viđamo i s drugima kako oni ništa ne bi otkrili meni ako ju vide s nekim.

Neka i mama zna

Jedna od mojih kolegica uletjela je u dečkovu kuću kako bi prije posla uzela punjač. Ušla je u sobu i našla ga u krevetu s drugom ženom. Fotografirala ih je i poslala to njegovoj mami.

Rastavila ih je policija

U povratku kući na našu staru farmu, mama je ugledala bivšeg očuha kako se seksa s djevojkom u dvorištu – i to na njihovu 35. godišnjicu braka! Pozvala je policiju koja ih je odvela.

Igrač

Za moj rođendan dogovorili smo se da dođe k meni na posao na ručak. Šef me pustio nekoliko minuta ranije i tada sam ugledala kako mog dečka dovozi neka djevojka i ljubi ga za rastanak. Ispostavilo se da ni jedna od nas nije znala za drugu i obje smo mislile da se viđamo s dragim dečkom, a ne s "igračem". Ostavile smo ga i postale dobre prijateljice. Čak sam kasnije išla i na njezino vjenčanje.

Baš prije vjenčanja

Pronašao sam svoju zaručnicu s kolegom šest tjedana prije našeg vjenčanja. Dao sam otkaz jer smo radili na istom mjestu i tražio od nje da isplati preostale troškove za vjenčanje jer smo bili unutar 90 dana od svadbe, a samo moje ime je bilo na ugovorima.
Preselio sam se. Uhodila me. Zatražio sam sudsku zabranu prilaska. Išao sam na savjetovanja, bio sam u potpunom rasulu.
Život je od tada krenuo nabolje. Oženjen sam nevjerojatnom ženom, uspješan sam u poslu i izliječen sam od raka već godinu i pol. A nemam više ni nju u svom životu. Definitivno sam izbjegao metak.

Pročitajte više