J. Lo, Affleck i Kim bili na sprovodu milijardera koji je iznenada umro u Hrvatskoj

Foto: Profimedia

NA SPROVODU poduzetnika J.R. Ridingera, koji je početkom rujna preminuo ploveći jahtom uz hrvatsku obalu, okupile su se brojne holivudske zvijezde. Sprovod je bio organiziran kao "proslava života" poznatog poduzetnika na kojoj je zapjevala i Jennifer Lopez.

Ridinger je u 64. godini preminuo od plućne embolije, a za života je sa suprugom Loren pokrenuo Market Americu, multimilijunsku marketinšku tvrtku koja je godinama sponzorirala niz glazbenih i sportskih događaja.

Okupile se brojne zvijezde

Proslava u čast marketinškog stručnjaka u subotu navečer u Miamiju je okupila brojne poznate ličnosti iz svijeta showbiznisa.

Od poduzetnika su se došli oprostiti J. Lo i njezin novopečeni suprug Ben Affleck. Pjevačica je obukla dugu haljinu dubokog dekoltea, a glumac klasično crno odijelo. Lopez je u jednom trenutku i zapjevala, a osim nje nastupili su i Ja Rule, Alicia Keys, Jamie Foxx i Alejandro Sanz.

Kim Kardashian, koja je bila bliska s Ridingerom, privukla je pažnju izborom odjevne kombinacije. Od glave do pete bila je obučena u Balenciagu, a dugu, usku, crnu haljinu upotpunila je futurističkim naočalama, glomaznim naušnicama i šljokičastom torbom.

Pročitajte više