Jelena Veljača otkrila zašto bivši muž nije htio s njom na premijeru serije

Foto: Instagram

NAKON što je iznenadila fanove viješću da se razvodi, Jelena Veljača je za srpski Blic otkrila u kakvim je odnosima s bivšim suprugom, ali i zašto se nije htio s njom pojaviti na beogradskoj premijeri serije Pogrešan čovjek. 

"Živimo u dva stana u Beogradu. Uvijek se nadam da dvoje ljudi i kad prestane ljubavna priča mogu ostati u prijateljskim odnosima, posebno kad imaju dijete. Shvaćam i kad je to nemoguće, ne osuđujem, razumijem. Imala sam sreće što sam se udala za čovjeka s kojim imam fantastičan odnos i koji je ravnopravan u roditeljstvu što je rijetko u ovoj regiji. Rastavljeni očevi inače uzmu dijete svaki drugi vikend i odnesu ga svojoj majci. Ja sam zahvalna na tome da to nije slučaj kod mene", rekla je Jelena za Blic

>>>Evo što je Jelena Veljača usred razvoda pričala o Draženu Čučeku<<<

Iako oboje rade na seriji Pogrešan čovjek te se očekivalo da će se i Dražen s njom pojaviti na beogradskoj premijeri, on se nije pojavio. Jelena je objasnila zašto je izostao. 

>>>Jelena Veljača na premijeri serije pokazala dekolte do pupka<<<

"Nije došao jer čuva Lenu. S njom je večeras. To je Draženov odabir. On je osoba koja nije od velikih događaja, ne ide na crveni tepih. Pitala sam ga želi li doći i rekao mi je da smo dva tjedna u Beogradu i da dijete pored sebe mora imati majku ili oca. Rekao mi je neka ja idem jer je važnije da ja budem tamo. Jako je lijepo da je ostao s njom", nije prestajala hvaliti bivšeg supruga. 

Na upit je li moguće da se pomiri s njim, odgovorila je: 

"To je metafizičko pitanje, a ja nemam čarobnu kuglu. Ovo nije ni mjesto ni vrijeme da razmišljam o tome."

Pročitajte više