"Meet the Fockers" najgledaniji film u SAD-u za vikend

OBITELJSKA komedija "Meet the Fockers", nastavak popularne "Dozvole za brak", zauzela je proteklog vikenda prvo mjesto gledanosti na američkom boxofficeu s 46,1 milijunom dolara zarade, prema konačnim podacima koje je u utorak objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

Nastavak "Dozvole za brak" iz 2000. godine, film nanovo okuplja Roberta de Nira u ulozi zastrašujućeg punca i Bena Stillera u ulozi njegovog zeta. Stillerove roditelje tumače Dustin Hoffman i Barbra Streisand.

"Niz nesretnih događaja", adaptacija romana za djecu Lemonyja Snicketa, s Jimom Carreyjem i Meryl Streep, najgledanija prethodnog tjedna, pala je na drugo mjesto s 12,6 milijuna dolara, ispred "Fat Alberta", adaptacije s likovima od krvi i mesa slavnog animiranog filma, koja zauzima treće mjesto s 10 milijuna dolara.

"The Aviator", najnovije djelo redatelja Martina Scorseseja koje pripovijeda o životu milijardera Howarda Hughesa s Leonardom DiCapriom u naslovnoj ulozi, zauzima četvrto mjesto (8,6 milijuna) ispred "Oceanovih 12", koji ponovno okuplja Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona i još devet suučesnika u krađi u nastavku "Oceanovih 11" (8,4 milijuna dolara).

Animirani božićni film "Polar express" u kojem Tom Hanks posuđuje svoj lik i glas nekolicini likova, zauzima šesto mjesto sa 6,5 milijuna dolara prihoda.

Pročitajte više