"Nakon pola koncerta sam otišao": Fanovi se obrušili na Spice Girls

Screenshot: YouTube

NAKON tri koncerta u sklopu velike povratničke turneje grupe Spice Girls reakcije su podijeljene - jedan dio fanova smatra da je riječ o spektaklu godine, drugi dio traži povrat novca od ulaznica i cijelu priču naziva još jednom showbiz prijevarom.

Zbog problema sa zvukom na koncertima u Dublinu i Cardiffu neki su posjetitelji zatražili povrat novca i teškim se riječima obrušili na čitavu organizaciju. "Ovo je strašno, nisam ništa mogao vidjeti ni čuti pa sam nakon pola koncerta otišao", napisao je jedan posjetitelj.

Britanski mediji, koji su i u doba njihove najveće popularnosti uglavnom brojali greške i propuste, ovakva su iskustva sa stadiona jedva dočekali pa su se naveliko raspisali o - potpunom debaklu.

Ipak, brojke pokazuju da za pop senzaciju iz devedesetih i nije sve tako crno - koncerti koji slijede uglavnom su gotovo rasprodani, a njihov spektakl u dublinskom Croke Parku proglašen je najvećim od izgradnje stadiona. Pred grupom je još deset koncerata diljem Velike Britanije, a turneja, barem zasad, završava trima koncertima na londonskom stadionu Wembley.

Victoriju su zaboravili, ali dobro platili

Iako su zagriženi fanovi u početku glasno negodovali oko činjenice da na povratničkoj turneji ne sudjeluje Victoria Beckham, odnosno Posh Spice, spektakl koji su preostale četiri članice priredile ušutkao je nostalgičare. Ipak, svi su pomalo u čudu što novi koncerti ne sadrže ni spomen o Victoriji. Većina fanova očekivala je da će Posh kroz videoprisjećanja dobiti barem tridesetak sekundi koncerta, ali to se zasad nije dogodilo.

Ipak, i Victoria će dobiti svoj dio financijskog kolača, s obzirom na to da je sudjelovala u pisanju i produciranju svih pjesama koje izvode, a još uvijek je navedena i kao jedna od kreativnih direktorica tvrtke "Spice Girls Limited" koju su sve članice zajedno osnovale još 1995. godine.

Pročitajte više