"Ovo je neslušljivo": Fanovi ismijavaju novu pjesmu Lindsay Lohan

Foto: Instagram

HOLLYWOOD ju je prekrižio jer je bila suviše problematična, a MTV joj je otkazao reality show jer je gledanost bila loša pa se Lindsay Lohan okrenula još jednom talentu po kojem je nekad bila poznata. Posrnula glumica, naime, planira povratak na glazbenu scenu, a njezina nova pjesma zove se "Xanax".

Ranije ove godine fotografijom iz glazbenog studija najavila je povratak na top-ljestvice, a dio pjesme ovih je dana objavljen na YouTubeu te emitiran na nekim radiopostajama. Prve reakcije su, najblaže rečeno, porazne - autotune kojim si je izravnala glas te stihovi kojima se opet opravdava i obračunava s Hollywoodom razočarali su i njezine najveće fanove.

"Ovo je neslušljivo", pišu joj na YouTubeu. "Jedan veliki meh" i "molim te, prestani pjevati" samo su neki od komentara na njezin novi singl.

"Ne volim zabave u L.A.-u, idem doma, budim se sama, ne mogu biti u ovom klubu, prenapučen je, a ja sam sje****", pjeva Lindsay u "Xanaxu". Inače, dosad je izdala dva albuma, od kojih je prvi, "Speak", dosegao četvrto mjesto Billboardove ljestvice albuma, a za njega je dobila i platinastu ploču.

I Paris Hilton je opet propjevala - jednako loše

I Lindsayna zakleta neprijateljica Paris Hilton, s kojom se ove godine po tko zna koji put javno posvađala, također ima obnovljene glazbene ambicije. Baš kao u slučaju s Lindsay, i njezina je nova pjesma proglašena potpunim promašajem. DJ-evi Dimitri Vegas i Like Mike kao producenti te Kim Kardashian koja se pojavljuje u spotu i nisu pomogli prijemu kod javnosti.

Pročitajte više