Ovo je pravi razlog zašto se Meghan i Harry žele odseliti od Williama i Kate

Getty

VIJEST da se princ Harry i Meghan Markle sele iz Kensingtonske palače koju su do sada dijelili s ostalim članovima kraljevske obitelji potaknula je brojna nagađanja u britanskim tabloidima. Mnogi smatraju da se Harry i Meghan sele zbog loših odnosa s njegovim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate, ali navodno postoje i drugi razlozi zašto su odlučili otići.

Kensingtonska palača je ogromna i u njoj trenutno živi nekoliko obitelji iz kraljevske loze, a bila je to i rezidencija pokojne princeze Diane sve do njezine smrti. Harry i Meghan su proteklih šest mjeseci živjeli u jednom od stanova palače, ali sada se sele u Frogmore.

"Harry i Meghan žele više slobode za sebe i svoje nerođeno dijete i ne žele da ono odrasta u zlatnom kavezu", tvrde neki izvori. 

Također, stalno se potencira priča da Harryjevom voljom već neko vrijeme upravlja njegova supruga Meghan i da vojvotkinja ide na živce i rodbini i posluzi u Kensingtonskoj palači.

"Stvarni razlog preseljenja je zaista nedostatak prostora. Harry i Meghan sada trebaju više soba za osiguranje, dadilje, poslugu i njezinu majku Doriju koja će im pomagati s bebom", piše Daily Mail.

Odluka o preseljenju u Frogmore je konačna, a još uvijek nije poznato koliko će preseljenje i renoviranje tamošnjeg dvorca koštati britanske porezne obveznike.

Pročitajte više