Rambo Amadeus o Eurosongu: Prelazak s jazza i funka na pop isto je kao i sjahati s konja na magarca



GLAZBENIK Rambo Amadeus prije nekoliko dana otkrio je kako će upravo on na nadolazećem Eurosongu predstavljati Crnu Goru. Renomirani umjetnik i glazbenik koji nikako ne spada u pop žanr i sam je tu činjenicu potvrdio pred kamerama. Naime, u ponedjeljak navečer u jednom klubu u Podgorici susreo se s predstavnicima crnogorske javne televizije, redateljicom Radmilom Vojvodić, direktorom Crnogorskog narodnog kazališta te predsjednikom Crnogorskog olimpijskog komiteta.


Tom prilikom je davao i izjave za medije, a zanimljivo je kako je odmah ispratio ekipu televizije Željka Mitrovića, TV Pink uz obrazloženje kako ne može davati izjave za njih jer se nalazi u sudskom sporu s Mitrovićem.

U tom klubu je Rambo i nastupio, a koncert je započeo riječima: "Okupili smo se večeras da proslavimo odluku da ja idem na Eurosong. S mojim ansamblom Mutant Dance Sextet izvesti ću sve one pjesme i glazbene stilove koji sigurno neće ići na Eurosong s nama jer je to festival pop glazbe, a mi sviramo neku drugu vrstu. Sada ćete vidjeti što je to i kako je to te da se oprostimo od te vrste glazbe jer prelazaka jazza, funka i bossa nove na pop isto je kao i sjahati s konja i uzjahati magarca", pišu tamošnji mediji.

Pročitajte više