Svanulo mu u Veljači: Novi Jelenin dečko dobio pet minuta slave

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ odmah je po završetku Akademije počeo dobivati uloge, i to one najzapaženije - u sapunicama, ali njegov njegov privatni život počeo se prepričavati po kavama tek kad je prohodao s Jelenom Veljačom, miljenicom tabloida i ljubitelja mode. Našao se u nezahvalnoj situaciji - s glumicom je prohodao nakon što je Veljača prekinula s Romanom Majetićem, producentom koji ga je angažirao u AVA-inoj sapunici "Obični ljudi", a mediji su se na temelju Jelenine odjeće raspisali kako je "pala s konja na magarca".

Janko sa sarkazmom medija nema nikakvih problema, pa je tjedniku Story otkrio apsolutno svaki detalj o vezi s Jelenom Veljačom, kako popularni par slučajno ne bi sačuvao nešto i za sebe.

"Neki dan samo se posvađali - sve dok je Jelena galamila, ja sam pokušavao biti smiren, a kad sam ja počeo galamiti, odjednom je ona smirivala mene. Oboje smo zapravo galamili bez razloga", jedan je od detalja koje je 28-godišnji glumac Janko Popović Volarić odlučio podijeliti javnosti. Bez ustručavanja raspričao se o svom privatnom životu i odnosu s Jelenom Veljačom , za koju, naravno, ne štedi na pohvalama: "Jako je nježna, bistra, brza i hrabra".

Otkrio je i kako su shvatili da su jedno za drugo: "Razgovor o seriji neprimjetno se pretvorio u intimni razgovor koji još uvijek vodimo".

S Romanom Majetićem više ni riječi

Svjestan činjenice da sapuničarski odnosi, a ne uloge, donose naslovnice, Janko je progovorio i o odnosu s Romanom Majetićem: "Za vrijeme rada na 'Ja Che Guevari' Roman i ja znali smo izaći, a nakon što je doznao za mene i Jelenu, nikad više nismo progovorili niti jednu riječ. Mislim da to obojici u ovom trenutku odgovara". Priznao je i kako su se Jelena i on u početku jako trudili da se ne dozna za njihovu vezu, svjesni reakcije koju bi mogla izazvati u medijima te istaknuo kako, unatoč povremenim svađama, vezu nikad nisu dovodili u pitanje.

"Mi se zapravo slabo družimo s ljudima, potpuno smo asocijalni", kaže Janko Popović Volarić, a o životnom stilu kojeg upražnjava s Jelenom Veljačom, a koji toliko fascinira (?) hrvatsku javnost, kaže: "Vjerujem da izvana izgleda kao apsolutni kaos, ali mi uživamo u tome kao prasci".

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više