Najviše vam se svidio ovaj Kolindin navijački outfit. Nosi odijelo domaćeg brenda

Foto: Instagram/kriedesign.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović svojim je modnim kombinacijama privlačila pažnju.

U anketi u kojoj su bile navedene njezine navijačke kombinacije najviše vam se svidjelo crveno odijelo s mašnom koje je dobilo 871 glas. Radi se o odijelu domaćeg brenda Krie Design koji je 2008. godine osnovala Kristina Burja.

Većini se i na društvenim mrežama svidio ovaj outfit, što potvrđuju i pozitivni komentari. "Ovo joj je valjda najbolje izdanje ikad", "Predivno izgleda!! Odijelo je za poželjeti", "Najbolje izdanje ikad", "Stoji joj fenomenalno", samo su neki od komentara na ovu Kolindinu modnu kombinaciju. 

Krie Design postao je poznat po svom prepoznatljivom dizajnu, specifičnim krojevima i ručno rađenim aplikacijama. Upravo je takav komad i ovo upečatljivo odijelo sa blejzerom koji ima predimenzioniranu mašnu na prednjem dijelu.

Osim u crvenoj, dostupno je u crnoj i bijeloj boji, a cijena mu je 2561.73 kn (340 €). Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više