Trgovina u Švicarskoj uvela skener za otkrivanje zrelosti avokada. Pogledajte video

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U Švicarskoj se u pojedinim trgovinama pojavila zanimljiva novost. Naime, trgovački lanac Migros instalirao je skenere koji kupcima, za sada, otkrivaju zrelost avokada. Prema pisanju švicarskih medija, ovaj trgovac testira skenere u poslovnicama na trgovima Limmatplatz i Kreuzplatz u Zürichu.

Carmen Hefti, glasnogovornica Migrosa, objasnila je za Radio Zürisee: "Trenutno testiramo ovaj uređaj. Procijenit ćemo učinkovitost skenera tijekom razdoblja od dvanaest tjedana prije donošenja odluke o mogućem proširenju."

Dodala je da je avokado jedan od najpopularnijih proizvoda u odjelu povrća i voća, ali da prepoznavanje njegove optimalne zrelosti ponekad može biti izazov. Kako izgleda korištenje, pogledajte u videu ispod.

@migros.ch

Schluss mit Rumdrücken und Werweissen! Wir testen zurzeit an zwei Standorten einen Avocado-Scanner, der dir verrät, wie reif deine Avocado ist. Würdest du den Scanner ausprobieren?🥑🤔

♬ Originalton - Migros

Pročitajte više