Bilić poput Ćire nabrijava svoju momčad pred Arsenal: "Nemamo što izgubiti? Je*eš to! To je alibi"

Foto: Screenshot; Youtube

SLAVEN BILIĆ i 15 milijuna Turaka kojima srce kuca za Bešiktaš u utorak će dočekati Arsenea Wengera i njegov Arsenal. Olimpijski stadion Atatürk poprište je prve bitke za plasman u Ligu prvaka, a bivši hrvatski izbornik smatra kako njegova momčad ima šanse protiv favoriziranog protivnika.

"Arsenal je favorit, njih smo najmanje željeli u ždrijebu, ali što to znači? Da nemamo što izgubiti jer su oni favoriti? Ma je*eš to!", rekao je Bilić koji nas je na trenutak podsjetio na Ćiru i njegove tehnike nabrijavanja.

"Imamo 15 milijuna navijača u Turskoj, ljudi mi prilaze na ulici i kažu mi: "Arsenal pada". To je ogroman pritisak, ali ja sam trener velikog kluba i obožavam taj pritisak", objasnio je Bilić.

"Ramsey je najbolji igrač Arsenala"

Olivier Giroud, Alexis Sanchez, Mesut Özil... Arsenal vrvi od kvalitetnih igrača. Ipak, Bilić posebno strahuje od jednog.

"Ramsey nije brz, nema glavu poput jednog Scholesa i nije borben kao Roy Keane, ali on je definitivno najbolji igrač Arsenala", rekao je trener Bešiktaša.

"Ako pobijedimo Arsenal, to neće biti čudo"

Pobjeda protiv Arsenala podigla bi Bilićev renome. Osim toga, Slaven je u svojoj trenerskoj karijeri rušio Englesku. Dva puta.


"Englezi su isto tako bili favoriti. Njima je trebala pobjeda i imali su 80 tisuća navijača iza sebe, ali kako to biva u nogometu autsajderi su pobijedili. Međutim, ako mi pobijedimo Arsenal, to neće biti čudo i sigurno se neće vrtjeti kao udarna vijest na CNN-u", rekao je Bilić.

"Sedam puta su me zvali u Premiership"

Engleske novinare zanimalo je planira li Bilić voditi neki klub iz Premiershipa, a hrvatski je stručnjak priznao kako je dobio već ponude ranije u karijeri:

"Sedam puta su me zvali...", promrmljao je Bilić, koji nije htio otkriti imena klubova.

"Volim engleski nogomet i da me pitate gdje bih volio raditi u budućnosti onda bi to sigurno bila engleska liga. Međutim, budućnost je budućnost. Sada sam u Istanbulu i tu mi je prekrasno", za kraj će Bilić.

Pročitajte više