Večera nakon nokauta na Camp Nou: Predsjednik Bayerna motivirao, igrači požurili u sobe

Foto: Screenshot; Bayern

NAKON teškog poraza na Camp Nou, ekipa Bayerna predvođena Pepom Guardiolom i predsjednikom kluba Karl-Heinzom Rummeniggeom okupila se na večeri u hotelu "Princesa Sofia" u Barceloni. Atmosfera je, razumljivo, bila pogrebna s obzirom da su nekoliko sati prije spomenute gala večere primili tri komada u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

"Tužan sam", rekao je u uvodu Rummenigge.

"Ali ne zbog poraza, nego zbog toga kako se utakmica razvila. Dobro smo se držali do 77. minute, herojski ste se borili, a onda smo izgubili kontrolu", nastavio je Rummenigge.

Malo tko vjeruje u uspjeh Bayerna

Bavarci imaju vrlo težak zadatak u uzvratu, a malo tko vjeruje u njihovo uskrsnuće.

"Da smo izgubili 1:0 ili 2:0, imali bismo velike šanse u uzvratu. Ovako nakon 3:0 bit će veoma teško", priznao je Guardiola.


"Naravno, kad izgubiš 3:0, onda nemaš baš velike šanse u uzvratu", nastavio je Rummenigge. "Međutim, ako netko može dostići ovaj rezultat, onda je to sigurno Bayern. Moramo dati sve od sebe", zaključio je predsjednik bavarskog diva.

Boatenga prozvali Paoteng

Vidno razočarani, igrači nisu baš reagirali na nabrijavajuću poruku predsjednika kluba, ali obećali su da će pokušati uzvratiti Barceloni za ovaj neugodan poraz.

"Nemamo što izgubiti", rekao je Boateng, koji je nakon utakmice postao glavna sprdnja na društvenim mrežama zbog nespretne reakcije u pokušaju da zaustavi Messija.

Njemački mediji pišu kako su igrači zajedno s Guardiolom ostali kratko na večeri te su se poput razbijene vojske ubrzo pokupili u svoje sobe. Uzvrat se igra 12. svibnja, a možda će nakon druge utakmice s Barcelonom biti nešto veseliji.

Pročitajte više