Bijesni McClaren vozaču autobusa: Pregazi novinara!

NAKON što je ne skrivajući bijes, sav crven u licu novinarima odbrusio da ga se ne tiče što pišu i što govore i poslije nepune dvije minuta napustio presicu, engleski izbornik Steve McClaren još je jednom gestom potpuno iskopao ratnu sjekiru protiv novinara.

Sjedeći na prednjem sjedalu autobusa, ugledavši novinara Daily Stara Briana Wolnowa, jednog od njegovih najoštrijih kritičara, kako prelazi cestu, uzvikno je vozaču: "Pregazi ga!"

Snimka koju je u eter pustio SKYSPORT, sugerira sve samo ne šaljiv izraz McClarenovog lica. Po svim engleskim medijima i dalje traju polemike u inače tradicionalnom engleskom sportu - lovu na glavu izbornika.

Izvršni direktor FA Brian Barwick brani McClarena na sve moguće načine tvrdeći da je siguran kako izbornik čini sve da bi Englesku odveo na Euro 2008. Slaže s tim da navijači (koji su listom za ekspresnu smjenu Macce) imaju pravo na mišljenje i na kritike, jer troše mnogo novca i vremena putujući na daleka gostovanja kako bi igračima pružili potporu, ali postoji crta preko koje se ne može: uvrede nisu način za pokazivanje neslaganja. No, još bismo se manje složili sa gaženjem novinara.

M.J.Foto: AFP

Pročitajte više