Brekalo: Bili smo bolji od Francuza, pokazali smo da smo top ekipa

Foto: Epa

U SUSRETU 2. kola elitnog razreda Lige nacija, hrvatska nogometna reprezentacija je na stadionu Stade de France izgubila od Francuske s 2:4 (1:2) upisavši i drugi poraz u skupini nakon što je u petak poražena u Portugalu s 1:4.

Za Hrvatsku su strijelci bili Dejan Lovren (16) i Josip Brekalo (55), a za Francusku Antoine Griezmann (43), Dominika Livakovića (45+1, ag), Dayot Upamecano (65) i Olivier Giroud (75pen).

Hrvatska je povela, u većem dijelu utakmice bila je bolja, ali je prelagano primala golove, a momčad kao što je Francuska znala je kazniti sve greške.

''Nažalost, mislim da smo danas bili bolja momčad. Prvih 40 minuta smo igrali savršen nogomet, ali onda smo zbog malog pada koncentracije primili dva jeftina gola. U drugi dio smo ušli s istom željom kao i u prvom dijelu, ali onda smo opet primili dva jeftina gola. Ipak, mislim da smo danas pokazali dobru reakciju nakon Portugala. Pokazali smo da smo top ekipa, nije lako ovako odigrati protiv svjetskog prvaka u Parizu. Ušli smo u drugi dio znajući da smo bolja ekipa, ali koštali su nas padovi koncentracije. Mislim da svi naši navijači mogu biti zadovoljni reakcijom nakon prve utakmice. Imali smo dosad najteži mogući raspored, sada nas čekaju dvije utakmice doma i najbitnije je da ostanemo u A grupi Lige nacije'', kazao je nakon utakmice strijelac Brekalo.

Pročitajte više