Cardiff pobijedio za Salu: "Uvijek ćeš biti u našim srcima"

Foto: Getty Images / Guliver Image

CARDIFF je svladao Bournemouth s 2:0 u prvoj utakmici na svom stadionu nakon nestanka zrakoplova s njihovim nesuđenim pojačanjem, argentinskim napadačem Emilianom Salom, kojemu su posvećeni golovi i pobjeda nade da će momčad iz Walesa uspjeti zadržati mjesto u Premier ligi. Također, Cardiff je prekinuo lošu seriju od pet mečeva bez pobjede, a kod kuće je slavio nakon gotovo dva mjeseca čekanja. 

Za Salu je održana i minuta šutnje uoči početka utakmice kada je osvanula koreografija na tribinama, a pisalo je – Sala.  

Navijači domaćeg kluba tijekom cijele utakmice pjevali su u njegovo ime s argentinskom zastavom i transparentima "Sala, uvijek ćeš biti u našim srcima". 

Oba pogotka postigao je veznjak Bobby Reid. Prvo je u petoj minuti precizno izveo kazneni udarac, a u prvoj minuti drugog poluvremena uspio je izbjeći zaleđe, prevariti vratara i poslati loptu u nebranjenu mrežu.

Cardiff se nije pomaknuo s 18. mjesta, ali se primaknuo na dva boda od tri momčadi koje se nalaze od 15. do 17. mjesta, a to su Newcastle, Southampton i Burnley.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Pročitajte više