Conte nakon pljuske od Bilića: Rano je govoriti tko će osvojiti naslov

Foto: Getty Images / Guliver Image

POSLIJE poraza i ispadanja od West Hama i Slavena Bilića u Liga kupu, Chelsea i Antonio Conte spremaju se za nastavak Premier lige, u kojoj imaju svega jedan bod manje od vodećeg Manchester Cityja, te Liverpoola i Arsenala. Momčad iz Londona gostuje kod Southamptona.

"Pobjeda ili poraz ne mijenjaju moje mišljenje, kao ni samopouzdanje igrača. Ne bi trebalo gledati ljestvicu, već se koncentrirati na trening i sljedeću utakmicu, jer samo tako možemo napredovati. Premier liga je veoma teška i svašta se može dogoditi. Pet momčadi su blizu, ali je još rano govoriti tko će osvojiti naslov prvaka", rekao je Conte.

Chelsea je samo jednom u posljednjih osam utakmica izgubio kod Southamptona, protiv kojeg neće biti Cesca Fabregasa, dok se u momčad vraćaju John Terry te Branislav Ivanović.

"Fabregas nije na raspolaganju, ali se Ivanović potpuno oporavio od ozljede. Terry se vratio nakon ozljede, ali mu nije lako vratiti se u pravu formu. On je jako važan igrač za Chelsea i kada ne igra zbog atmosfere u svlačionici", poručio je Conte.

Pročitajte više