Dušan Bajević: Ibričić je odličan, ali se ne bojimo Hajduka

KUGLICE su htjele da u skupini Europa lige igraju Zenit, Hajduk, AEK i Anderlecht. Zanimljivo, u sva četiri tabora su zadovoljni ždrijebom. Joško Svaguša je danas izjavio kako je prezadovoljan, a slično razmišlja i Stanko Poklepović.

Nakon toga su se oglasili iz Zenita, Anderlechta i AEK-a i svi su redom zadovoljni. Prvi je ždrijeb prokomentirao Viktor Fayzulin, veznjak Zenita.

"Naši protivnici će reći da smo favoriti i uistinu imamo dobru šansu proći skupinu. Čak mislim da možemo otići do kraja. Da to ne vjerujemo, ne bismo ni igrali ovo natjecanje", rekao je Viktor Fayzulin za Uefu.

Roger Vanden Stock, predsjednik Anderlechta, naglasio je da su mogli i teže proći.

"Naše iskustvo će nam biti od koristi, ali nemojte zaboraviti da je Zenit ne tako davno osvojio ovo natjecanje, a da su AEK i Hajduk klubovi s velikom tradicijom. Mislim da smo na kraju mogli dobiti težu skupinu i za protivnike Manchester City ili Liverpool."

Dušan Bajević, trener AEK-a, također je zadovoljan protivnicima.

"Iskreno, mislim da smo imali sreće kod ždrijeba. Izbjegli smo neke jake momčadi i mislim da se možemo nositi sa svim ekipama u skupini i pokazati našu vrijednost. Imamo dobru šansu proći dalje. S Hajdukom, Zenitom i Anderlechtom mmožemo igrati i biti bolji od njih", dodao je Bajević u izjavi za scsport.ba.

Hajduk igra na krilima Senijada Ibričića.

"Ibričić je odličan, ali se ne bojimo Hajduka. Nadam se prolasku u sljedeću rundu", zaključio je Bajrović.

Pročitajte više