LIGA PRVAKA

Hit fotografija Realovog "plana" za osvajanje Lige prvaka

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Real Madrida osvojili su novi pehar pobjednika Lige prvaka. U finalnom susretu odigranom na Stade de Franceu španjolski prvaci su pobijedili Liverpool 1:0 golom Viniciusa Juniora iz 59. minute. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić osvojio je tako svoj peti trofej u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Put do naslova teško da je mogao biti teži. Real je u nokaut-fazu stigao iz skupine D, a onda u drami osmine finala izbacio Paris Saint-Germain nadoknadivši 0:1 iz prve utakmice i 0:1 u drugoj za ukupnih 3:2. Dramatično je bilo i u njihovim ogledima s Chelseajem koji su svladali nakon produžetka druge utakmice u kojoj su pred svojim navijačima nadoknadili 0:3.

Fantastične utakmice s Manchester Cityjem (3:4, 3:1 u produžetku) donijele su Realu novi težak ispit u finalu, a igrači Carla Ancelottija preskočili su i tu prepreku za svoj 14. europski naslov. Za mnoge nikad teži put jednog osvajača Lige prvaka u Realu su popratili fotografijama "plana" koje su brzo postale hit.

 

Pročitajte više