LIGE PETICE

Klopp: Kriminal je to što rade Manchester Unitedu

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

MANCHESTER UNITED ranije je osigurao Ligu prvaka sljedeće sezone pa je zato, ali i zbog nevjerojatno gustog rasporeda, u derbiju 36. kola Premiershipa protiv Leicestera igrao s rezervnom momčadi te na svom terenu izgubio 1:2.

Tako je dva kola prije kraja prvenstva od Lige prvaka udaljio Liverpool, jedan od svoja dva najveća konkurenta, te prema LP-u gurnuo upravo Leicester, kojem je "pustio" igranjem protiv njega s drugom ekipom.

Unitedov postupak izazvao je osudu navijača Liverpoola, ali menadžer Redsa ništa ne zamjera kolegi na klupi velikog rivala.

"United je igrao upravo s momčadi kakvu sam i očekivao. Pa što su drugo mogli kada igraju u ritmu nedjelja-utorak-četvrtak? To što im rade je zločin. Nema tu nikakve krivnje Olea i njegovih igrača. Na njegovom mjestu bih napravio isto", izjavio je Jürgen Klopp. 

Sutrašnja utakmica Manchester Uniteda upravo protiv Liverpoola bit će Solskjaerovim igračima čak četvrta u tjedan dana. U tom razdoblju igrali su i igrat će samo protiv jakih suparnika: uzvrat polufinala Europa lige kod Rome te prvenstvene utakmice kod Aston Ville i protiv Leicestera, a sutra ih čeka Liverpool. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više