Klopp: Težak ždrijeb, ali se radujem Bayernu

Foto: Getty Images / Guliver Image

NIKO KOVAČ prilično je samouvjeren nakon ždrijeba osmine finala Lige prvaka, koji je njegovom Bayernu dodijelio europskog doprvaka Liverpool. Hrvatski trener navodi da su Redsi jedni od glavnih favorita za osvajanje natjecanja, ali da igra protiv Bayerna i da će morati proći Allianz Arenu. Kovač je uvjeren da Bavarci prolaze rivala iz grada Beatlesa, čiji dres nosi Dejan Lovren.

Međutim, mora ga zabrinuti podatak da Liverpool od njemačkih klubova nije izgubio posljednjih osam utakmica, a na kultnom Anfieldu nikada nije poražen od nekog njemačkog predstavnika.

Jürgen Klopp će, nakon velikih dvoboja koje je s Bayernom vodio kao trener Borussije Dortmund, ponovno u München.

"Imali smo težak ždrijeb, no znali smo da neće biti lako. Bayern je vrhunska momčad, a meni je drago što ću se vratiti u Njemačku. Imat ćemo dovoljno vremena za pripremu utakmice. Jedino se nadam da će svi moji igrači do tada ostati zdravi," poručio je Klopp koji je sedam godina vodio Borussiju, a još sedam godina Mainz.

Liverpool i Bayern su do sada odigrali sedam međusobnih dvoboja. Uspješniji je engleski velikan, s dvije pobjede, jednim porazom i četiri remija. 

Pročitajte više