Kostelić opet ide pod nož: Izgleda da sam i ja rijedak slučaj

NAKON ustanovljene ozljede koljena i operacije koja ga najvjerojatnije očekuje krajem ovog tjedna, Ivica Kostelić je kratko komentirao novonastalu situaciju.

> Kostelića čeka deveta operacija koljena!

"Osjećam se dobro, ozljeda mi ne smeta u svakodnevnom životu pa čak niti u kondicijskim treninzima, već samo kod skijanja. Koljeno je izgubilo svoju 100 posto funkciju i to jednostavno moramo napraviti. Nadam se da će nakon detaljnih pregleda i operacije biti sve u redu", rekao je Kostelić, te nastavio.

"Nemam iskustva s takvom vrstom ozljede, povećana fabela je dosta rijetka. Izgleda da sam i ja rijedak slučaj. No, prema predviđanjima, rehabilitacija bi trebala trajati dva do tri tjedna."

Podsjećamo, Ivici Kosteliću je naš liječnički tim u sastavu prof. dr. Miroslav Hašpl, dr. Nataša Desnica, dr. Igor Borić radiolog i fizioterapeut Zoran Pršo, prošlog tjedna na redovitim liječničkim pregledima ustanovio koštanu izraslinu u desnom koljenu te je nakon dodatnih konzultacija s prof. Friedrichom iz Basela preko vikenda dijagnosticirano da se radi o fabeli - koštanoj izraslini u koljenu.

Pročitajte više