Lovren: Finale s Hrvatskom? To je nešto drugačije od Liverpoola

I. Kralj / Pixsell

PROŠLO je tek nešto više od mjesec dana od finala Lige prvaka, najvažnije utakmice u karijeri Dejana Lovrena.  Iako je tu utakmicu izgubio, Lovren je bio jedan od najboljih, čovjek koji je s terena izbrisao Cristiana Ronalda. Na tom putu od svih mogućih nije odradio samo jednu utakmicu (14/15).

Hrvatski reprezentativac ove godine želi još jedno finale. 

"Drugačiji je osjećaj igrati za Hrvatsku. Od početka priprema za SP jasno mi je da možemo napraviti nešto veliko", objasnio je stoper Hrvatske na službenim stranicama Liverpoola, koji na dnevnoj bazi objavljuje vijesti o svom igraču na putu prema finalu SP-a.

Lovren je opet nezamjenjiv i pun samopouzdanja. Nakon najteže godine u karijeri, ostvario je uspjeh koji većina nogometaša nikada ne doživi. 

"Još je tu onaj osjećaj s početka priprema. Vjerujem da ćemo s Hrvatskom dogurati tamo gdje je bio Liverpool, u finalu, u najvećoj utakmici."

"Atmosfera u reprezentaciji je potpuno drugačija nego prijašnjih godina. U prošlosti nismo vjerovali da možemo nešto napraviti, uvijek su postojale neke isprike i razlozi. Sada smo na vrhuncu, znamo to i osjećamo. Mislim da je ovo naše vrijeme. Nadam se da ćemo doći do finala. Polufinale je veliki uspjeh za Hrvatsku, ali znam da ova momčad može više, puno više", poručio je Lovren.
 

Pročitajte više