Nasri: Ove smo godine spremni izbaciti Barcelonu



IDUĆEG će tjedna nogometaši Arsenala krenuti put Barcelone gdje će braniti prednost 2-1 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Prošle sezone su se iste dvije momčadi susrele u četvrtfinalu Lige prvaka i tada je španjolska momčad nakon 2-2 na Emirates stadionu, na Camp Nou lako slavila 4:1 i probila se dalje. No, ovom prilikom Arsenal ima pogodak prednosti, a kako kaže njihov francuski nogometaš Samir Nasri, ove su godine mnogo pametniji i jači.

"I ne samo to. Mislim da je Barcelona pokazala ovaj put na Emiratesu manje nego prošle godine. Mi smo i fizički moćnija momčad i psihički", rekao je Nasri i nastavio: "Također, neki igrači su napravili nekoliko koraka naprijed u kvaliteti. Wilshere, Walcott, pa i ja."

Za kraj je Nasri zaključio:"Svi prije ove utakmice misle da je sasvim normalno naše ispadanje. To je dobro, jer zbilja nemamo što izgubiti. Možemo samo mnogo toga dobiti na Camp Nou i to nas hrabri. I stvarno mislim da smo ove godine spremni izbaciti Barcelonu", zaključio je francuski reprezentativac.

Pročitajte više