Rijeka oslabljena u lovu na povijesnu titulu: Najbolji branič HNL-a potpisao za Bešiktaš

Foto: Hina

MATEJ MITROVIĆ napustio je Rijeku i potpisao za turski Bešiktaš! 
 
Vijest je objavila Rijeka, vodeća momčad HNL-a, na svojoj službenoj stranici. Mitrović je u Rijeku stigao iz vinkovačke Cibalije, a upisao je preko 100 nastupa u dresu Rijeke te odigrao četiri utakmice za reprezentaciju.
 
"Za početak moram se zahvaliti svim ljudima u klubu, svim ljudima u radnoj zajednici, ma svima koji rade na tome da uvjeti u klubu i kampu budu na najvišoj razini. Rijeka će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju, ove tri i pol godine bile su nešto posebno za mene. Utakmice na Kantridi, sjajni uvjeti u novom kampu na Rujevici, ali prije svega odlična ekipa i sjajna atmosfera u svlačionici. Želim Rijeci od srca osvajanje naslova prvaka ove sezone i da tako ostvari san svih navijača. Naravno da mi je žao što odlazim baš u ovom trenutku kada se sve posložilo, ali ovo je bila prilika i ponuda koju jednostavno nisam mogao propustiti”, rekao je Mitrović za službenu stranicu Rijeke.
 
Može li pretpostaviti što ga čeka u Turskoj?
 
"Bešiktaš je veliko ime u turskom, ali i europskom nogometu. Slijedi borba za mjesto u momčadi i pokušaj da izborim standardno mjesto i opravdam povjerenje kluba."
 
Rijeka će za njega dobiti, nagađa se, oko četiri milijuna eura. Godišnje bi hrvatski reprezentativac trebao zarađivati oko milijun i pol eura.
 

Pročitajte više