Ronaldova sestra bi one koji su zašarali spomenik njenog brata "poslala u Siriju"

Foto: Guliver Image/Getty Images

KATIA AVEIRO, sestra superstara Cristiana Ronalda proslavila se ne samo tim, nego i nevjerojatnom glupošću koju je provalila ogorčena šaranjem po spomeniku njenom bratu.

Kao što smo pisali, preksinoć su nepoznati počinitelji u Ronaldovom rodnom Funchalu po statui CR-a crvenom bojom ispisali "Messi" i broj 10, likujući tako zbog Ronaldovog prepuštanja Zlatne lopte najvećem rivalu.
 
Bijesna Katia dan poslije je izjavila da njen brat nikako ne zaslužuje takvo nepoštovanje i ljubomoru i to posebno na rodnom otoku, za koji je napravio toliko toga. Ipak, vrhunac njene izjave je da oni koji su napravili strašni čin zaslužuju živjeti u Siriji, koju kao što je poznato razara stravični rat s desecima tisuća mrtvih i milijunima raseljenih:
 
"Moj predivni otok nažalost još naseljevaju frustrirani divljaci, koji zaslužuju živjeti u Siriji, među onima koji nemaju poštovanja i sposobnosti života u društvu."
 
Iako je nakon ovoga dodala "ispričavam se onima koji žive u ratu, ali mislim da neki ljudi ne pripadaju u ovu zemlju u kojoj žive."
 
Za to vrijeme, njen brat ugostio je sirijsku obitelj koja je pobjegla iz ratom razorene zemlje i posjetila Real.

Pročitajte više