Sapunica razmaženog Francuza: S majkom čeka Barcelonu i odbija bogate Engleze

Foto: EPA-EFE

OČAJNIČKI su pokušaji Tottenhama da privoli razmaženog Adriena Rabiota u svoje redove. PSG-ov nogometaš na odlasku iz kluba jasno je poručio da Tottenham nije dovoljno velik da ga dovede i da on, kao vruća roba na tržištu, može igrati samo u najvećim klubovima Europe.

Mamin sin: Zašto nitko ne voli Barcelonino pojačanje?

To je Barcelona koja ga silno želi, situaciju prati Liverpool, u pozadini vrebaju Chelsea i Bayern. A Rabiot i dalje ne zna gdje će završiti.

Za njega je problem novi veliki transfer Barcelone, doveli su talentiranog Nizozemca Frenkieja de Jonga iz Ajaxa za 75 milijuna eura i on će stići u klub ovoga ljeta.

Rabiot, koji mnogima nije drag zbog čestih ispada njegove majke i menadžerice Veronique, i dalje je opcija za Barcelonu, međutim, sada se i oni premišljaju nakon potpisivanja Nizozemca.

Majka menadžerica 

Rabiotova majka navodno za sina traži više od 10 milijuna eura godišnje u Barceloni što se Kataloncima ne sviđa.

Kako se transfer još nije zgotovio, Englezi su se počeli gurati u priču. Liverpool nije do kraja odlučan, ali zato Tottenham je.

Tottenham i dalje uporan

Tottenham je, pišu Francuzi, Rabiotu ponudio odmah pet milijuna eura u kešu za potpis ugovora i godišnju plaću od 7,5 milijuna eura godišnje. Rabiot i majka su to odbili.

U nagovaranju ekscentričnog veznjaka sudjeluju i Lucas Moura i Serge Aurier, bivši PSG-ovi nogometaši, danas u Tottenhamu. No Adriena to ne zanima previše. On bi u Barcelonu...

Pročitajte više