The Sun: Pochettino ne dolazi, Solskjaer trajno ostaje u Manchester Unitedu

Foto: Getty Images

OLE GUNNAR SOLSKJAER ostat će u Manchester Unitedu, tvrdi The Sun.

Odluka je, piše The Sun, donesena na razini klupske uprave i bit će službeno obznanjena krajem tekuće sezone.

"Manchester United javno se pridržava mantre kako i dalje traga za Mourinhovim nasljednikom. Međutim, lov je završen jer je obitelj Glazer uvjerena da je Ole Gunnar Solskjaer oličenje menadžera dostojnog Manchester Uniteda. Gotovo je sa spekulacijama da Mauricio Pochettino preuzima Manchester United", uvjerava engleski tabloid.

Mourinhovom prosinačkom smjenom Ole Gunnar Solskjaer imenovan je privremenim trenerom do konca tekuće sezone. Međutim, zahvaljujući rezultatima u vidu 10 pobjeda u 11 utakmica, nameće se kao legitiman nasljednik Josea Mourinha.

The Sun posljednjih je tjedana isticao kako će Ole Gunnar Solskjaer zadržati trenerski status jedino pod uvjetom da izbori Ligu prvaka, odnosno da eliminira Paris Saint-Germain u osmini finala elitnog klupskog natjecanja.

"Svakodnevno osjećam kako doprinosim klubu. Imam dugoročnu viziju, ali pojedine odluke ne ovise o meni", nedavno je Manchesterov preporoditelj prokomentirao svoju budućnost u engleskom klubu.

Manchester United s osam pobjeda u posljednjih devet prvenstvenih utakmica uzdigao se s 51 bodom do trenutačno četvrte pozicije. Osim prvenstva, još je aktivan u osmini finala Lige prvaka (Paris Saint-Germain) i FA kupa (Chelsea). 

Pročitajte više