ZIDANE U REALU

Veliki obrat: Bale otkrio gdje želi završiti karijeru

Foto: Gulliver / Getty Images

GARETH BALE je po svemu sudeći na kraju svog puta u Realu. Ove sezone ili igra jako loše ili je ozlijeđen, suigrači ga ismijavaju, a povratak Zidanea kao trenera čini se kao zadnji čavao u lijesu. 

Ali Baleov agent Jonathan Barnett u intervjuu za BBC otkriva da njegov klijent "do kraja karijere želi igrati za Real". Barnett dodaje: "Ako to ne bude moguće, opet ćemo razgovarati s Realom."

"Gareth će prvo pričati s gospodinom Zidaneom i vidjeti na čemu je, a opet ćemo se naći na kraju sezone", naglasio je Baleov impresario. 

On ni ne pokušava demantirati općepoznato, da Zidane nije bio baš veliki Baleov fan tijekom njihove prethodne suradnje u Realu:

"Gareth je želio igrati na jedan način, a Zidane na drugi. To je bio uzrok nesporazuma između njih koji se s vremenom samo pogoršavao."

Baleov agent uvjeren je da je njegov klijent zaslužio priliku: "Ako mu se da niz utakmica da se dokaže, on može biti na razini Cristiana Ronalda. Mislim da je zaslužio više poštovanja i prilika od španjolskih novinara i navijača Reala, pa pogledajte samo skor tog čovjeka otkako je u Madridu!"

I doista, ima se s čim ponositi; postigao je 101 gol u pet i pol godina otkako je u Realu, osvojio je četiri Lige prvaka, a posljednju je donio svojim golovima, ali po ulasku s klupe kod Zidanea u finalu protiv Liverpoola. Njegov doprinos bio je važan i prilikom osvajanja po jednog naslova španjolskog prvaka i osvajača kupa.  

Pročitajte više