Braniču West Hama Davenportu prijeti amputacija noge, uhićena dvojica napadača

NOGOMETNA javnost šokirana je brutalnim napadom na nogometaša West Ham Uniteda Caluma Davenporta koji je u subotu oko 5 sati izboden nožem u svom domu u Bedfordu. Sportski mediji diljem svijeta prenose kako je napad označio kraj Davenportove karijere. Policija je uhitila dvojicu osoba koje sumnjiče za napad - 25-godišnjaka i 19-godišnjaka.

> Nogometaš West Hama Calum Davenport operiran nakon što je u obiteljskoj kući izboden nožem

Podsjetimo, napadači su 26-godišnjeg Davenporta u njegovoj obiteljskoj kući više puta uboli nožem u obje noge. Izbodena je i njegova 49-godišnja majka Kim. Njene ozljede su znatno lakše od Davenportovih.

Davenport je jučer podvrgnut hitnoj operaciji, a zbog obilnog krvarenja se nalazi u životnoj opasnosti. Kako prenosi Goal.com, liječnici mu pokušavaju spasiti lijevu nogu. I dalje mu prijeti amputacija, a idućih 48 sati je od krucijalne važnosti za njegov oporavak. Potresena obitelj West Hamovog braniča je navela kako "vjerojatno više nikad neće zaigrati nogomet".

Susjedi su novinarima ispričali kako su u ranim jutarnjim satima, u inače mirnoj ulici, čuli svađu, koja je navodno izbila zbog 28-godišnje Davenportove sestre Care, kojoj je često prigovarao kako mu se ne sviđa njeno društvo, a koja je u vrijeme napada također bila kod kuće.

Pročitajte više