Skandal na Floridi: Senator gledao gole žene dok su drugi raspravljali o abortusu

AMERIČKOM senatoru Mikeu Bennettu očito je bila dosadna rasprava o abortusu pa si je vrijeme odlučio prikratiti gledanjem četiri gole žene na svom kompjuteru. Njegova nesreća je u tome što ga je u uživanju uhvatila kamera.

Incident se dogodio prošlog četvrtka tijekom rasprave o kontroverznom zakonu o abortusu. Bennett je kazao kako je bio iznenađen pojavom četiri gole žene na svom ekranu, pišu američki mediji. "Samo sam sjedio i dosađivao se dok su drugi raspravljali o zakonu o pobačaju", ispričao je Bennett te dodao kako je tada dobio e-mail, pišu američki mediji.

"Pa što je to na mom ekranu"

"Otvorio sam mail i kazao 'Isuse'! Pa što je to na mom ekranu? Odmah sam zatvorio mail", rekao je Bennett. Glasnogovornica senata Jaryn Emhof kazala je da je Bennett mislio da je dobio e-mail s dokumentom u vezi rasprave koja se vodila. "Kada je shvatio što je u pošti, zatvorio je stanicu", objasnila je Emhof.

Na snimci se ne vidi da je Bennett odmah zatvorio stranicu sa golim ženama, nego se pojavi nova snimka na kojoj se pas otrese poslije plivanja.

Pročitajte više