DP-ovac ide u Večeru za 5: "Nakon maskenbala degeneričnosti, gledajte normalne ljude"

Foto: Press

U novom tjednu RTL-ove kulinarske emisije Večera za 5, gledatelji će vidjeti natjecatelje iz Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije, a među njima je i jedan član Domovinskog pokreta.

Ekipu će ugostiti hotelijersko-turistička tehničarka Kristijana Radan. U goste joj stižu elektrotehničar Ante Maretić, čistačica Mira Ćulum, grafičarka i pomoćna kuharica Željana Bavčević te političar i donedavni vijećnik u splitskom Gradskom vijeću Martin Mladen Pauk, objavio je RTL.

Pauk je 31-godišnji inženjer geodezije i političar iz Splita, a ekipu će ugostiti u svojoj konobi kod Čavoglava. U Večeru za 5 se prijavio kako bi pokazao da mladi ljudi mogu dobro živjeti i izvan grada, a cilj mu je, kaže, promovirati život na selu, tradiciju, običaje i javnost upoznati s jelima kojih nema u restoranima.

Aludirao je i na ovogodišnji Eurosong

Interes mu je i politika, aktivan je član DP-a i donedavno je bio gradski vijećnik u Splitu. Pauk je na svom Facebooku objavio da će se natjecati u Večeri na 5, a usput je i aludirao na ovogodišnji Eurosong.

Suosjećam sa svima vama koji ste zadnjih par dana morali trpjeti maskenbal degeneričnosti na TV-u. Idućeg tjedna možete pogledati nas normalne ljude u prirodnom okruženju u RTL-ovoj Večeri za 5. Čavoglave ♥️🇭🇷

Posted by Martin Pauk on Sunday, May 12, 2024

"Suosjećam sa svima vama koji ste zadnjih nekoliko dana morali trpjeti maskenbal degeneričnosti na TV-u. Idućeg tjedna možete pogledati nas normalne ljude u prirodnom okruženju u RTL-ovoj Večeri za 5", napisao je.

Pročitajte više