Dramatično na Farmi: Skoro buknuo požar u kućici za Gazde

Foto: Nova TV

FARMERI se se pokazali kao pravi timski igrači jer su zajedničkim snagama spriječili požar u kućici za Gazde čim su primijetili dim. Naime, Anna je prva  među farmerima primjetila nešto neobično, te žurnim korakom obavijestila ostatak farmera.


Iako je situacija na prvu izgledala vrlo dramatično, farmeri su reagirali brzo i do veće štete nije došlo, a radi dodatnih mjera opreza pozvana je i vatrogasna služba.  "Farmeri su sami pogasili. Pregledali smo s termo kamerom, sanirali i skinuli dimnjak. Do požara je došlo zbog velike temperature, to je drvena kuća, ostavilo se bez nadzora", rekao je vatrogasac i dao farmerima  upozorenja kako adekvatno brinuti o peći kako bi izbjegli ubuduće ovakve situacije.


Posljednji Sajam na farmi prošao je jako dobro, a farmeri su bili i više nego zadovoljni. Na Sajmu su zaradili 92 dukata, a potrošili njih 86. "Nikad nismo ovoliko napravili za Sajam kao sada", rekla je Gazdarica Anna. Kako prošlog tjedna farmeri na Sajmu nisu imali za kupiti duhan te su cijeloga tjedna pušili mentu, ovaj tjedan su odlučili nadoknaditi propušteno pa su kupili i dostatnu zalihu duhana i kave.


Farmeri su organizirali jedno malo kulinarsko natjecanje i to u pravljenju palačinki. Voditeljica showa, Blaženka, najavila je dva natjecatelja Ivicu i Ivana, dok je Aldo bio sudac, a Anna glavni degustator. U ocjenu palačinki ulazio je okus, izgled i tehnika pečenja palačinki. Kako je Ivica napravio više palačinki, a Ivan pokazao bolju tehniku, rezutat je bio neriješen.

Kako je ostalo još samo malo do kraja showa, farmere već počinje hvatati sjeta. "Koliko god očekuješ kraj i priželjkuješ otići, opet će ti nedostajati ovo" rekao je Ivica na što mu je Aldo poručio: "Neće ti faliti farma, falit će ti ova skupina!"

Pročitajte više