Ovaj video ima 115 milijuna pregleda na TikToku i baš nikom nije jasno zašto ni kako

Screenshot: TikTok

VIDEO jagoda prelivenih čokoladom ima 115 milijuna pregleda na TikToku i apsolutno nikom nije jasno zašto.

Snimka prikazuje zdjelu jagoda s preljevom od čokolade postavljenu na krevet. Kamera brzo mijenja fokus, a u pozadini se vrti pjesma What You Won't Do for Love koju izvodi Bobby Caldwell - i to je to.

@pr4yforgabs #fy #foryou #strawberry #chocolate #chocolatecoveredstrawberries ♬ What You Won't Do for Love - Bobby Caldwell

Skoro 20 milijuna lajkova, 150 tisuća komentara i 115 milijuna pregleda u 12 dana od objave. "Ali zašto je ovaj video toliko viralan?", "Obožavam ovu aplikaciju, apsolutno nitko ne može objasniti zašto ovo ima 115 milijuna pregleda", "Ali kako, kako algoritmi rade??", "Ne kužim, što je ovdje posebno?" samo su neki od komentara, a isto se pitaju i neki tiktokeri koji bezuspješno pokušavaju shvatiti uspjeh ovog videa (ili ga ponoviti).

Sličan video, sličan uspjeh

Snimka je objavljena na profilu @pr4yforgabs, koji trenutno ima nešto više od 130 tisuća pratitelja i preko 21.5 milijuna lajkova, od čega 20 milijuna samo na ovoj snimci.

Prije nekoliko dana na profilu je osvanuo sličan video s fokusom na zamrznutom voću. Čini se da bi taj video mogao ponoviti sličan (ali zasigurno ne i jednak) uspjeh jer već sad ima skoro 10 milijuna pregleda.

@pr4yforgabs #fy #foryou #frozenfruit #frozen #mango #grape ♬ Adventure of a Lifetime - Coldplay

Dakle, ako želite uspjeh na TikToku - čini se da je trenutno zdjela s voćem put prema tome.

Pročitajte više