Predstavljamo Miss Perua, Švicarske i Kine

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz Perua, Švicarske i Kine koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss Perua - Fiorella Maria Castellano Garcia

Starost: 18
Zanimanje: Model
Visina: 183

Fiorella se rodila u glavnom gradu Perua, Limi. U Njemčakoj je donedavno studirala TV produkciju, no vratila se u Limu gdje obavlja dužnosti koje su je zadesile titulom naljepše djevojke u Peruu. Voljela bi što prije završiti studij i postati slavna producentica. Fiorella je igrala odbojku za reprezentaciju Perua, a slobodno vrijeme provodi svirajući tradicionalni peruansku instrument Cajonu.


Miss Švicarske - Lauriane Gilleron

Zanimanje: 21
Zanimanje: Studentica
Visina: 170

Lauriane je rođena u Lausanne. Studira pravo, pohađa glumačku školu i želi postati uspješna glumica i pravnica. Dvije godine zaredom (2002. i 2003.) bila je druga na Švicarskom prvenstvu u Latinskim plesovima. Voli ići u kino i slušati hip-hop.


Miss Kine - Ting Ting Zhao

Starost: 19
Zanimanje: Studentica
Visina: 178

Ting Ting se iz rodne provincije preselila u Peking kako bi se posvetila studiju glume na Pekinškoj glumačkoj akademiji. To je jedina glumačka akademija u Kini i Ting Ting je morala proći kroz selekciju od više tisuća kandidata kako bi se upisala na studij. Svira klavir i sluša hip-hop.

Za svoju favoritkinju možete glasati .

(Foto: )

Pročitajte više