Sandra Bullock pojavit će se u javnosti prvi put nakon razvoda na dodjeli MTV Movie Awards

SANDRA BULLOCK pojavit će se na crvenom tepihu po prvi put nakon prekida sa suprugom Jessejom Jamesom i otkrića njegovih nevjera. 45-godišnja glumica nije se pojavljivala u javnosti od kada je manekenka za tetovaže Michelle McGee priznala da se mjesecima potajno viđa s njenim suprugom. To je potaklo i druge ljubavnice Jesseja Jamesa da istupe u javnost te se pokazalo da je on Sandru Bullock godinama varao s nizom žena. Oskarovka bi se trebala pojaviti na dodjeli MTV Movie Awards koja će se održati 6. lipnja kako bi preuzela najprestižniju nagradu večeri - MTV Generation Award. Sandra je prva žena koja će dobiti tu nagradu, a prije nje su je primili Tom Cruise, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers i Jim Carrey.

"Naša je publika obožava kao glumicu i kao uzor", izjavio je MTV-jev glavni menadžer Stephen Friedman. Spektakl će 6. lipnja voditi komičar Aziz Ansari, a prezenteri će biti Robert Pattinson, Taylor Lautner, Chris Rock, Adam Sandler, Cameron Diaz i drugi. Najviše nominacija ima film "Mamurluk", njih šest, a slijede ga "Avatar" i "Mladi mjesec" s pet nominacija.

Sandra je nakon skandala otišla iz Los Angelesa, no nitko nije znao kamo. Pretpostavljalo se da je kod obitelji ili u vili prijatelja bogataša, a krajem travnja dala je intervju za časopis People. U njemu je progovorila o svom životu nakon rastave i iznenadila viješću o posvojenju djeteta koje je s njom već nekoliko mjeseci, no nije željela da javnost sazna za njega prije dodjele Oscara. Njen uskoro bivši supruge nedavno je dao intervju u kojem je izrazio žaljenje zbog toga što je uništio brak te je za svoje nevjere okrivio očevo zlostavljanje u djetinjstvu.

Pročitajte više