Henry: Samo zbog Xavija se na situaciju u Barci gleda kao da je ona normalna

Foto: EPA

BARCELONA je i drugu godinu zaredom razočarala svoje navijače ranim ispadanjem iz Lige prvaka. Kao i prošle sezone, neće je biti u nokaut fazi natjecanja jer su mjesta u skupini koja vode u osminu finala ispred nje ugrabili Bayern i Inter. Barcelona se mora pomiriti igranjem Europa lige i činjenicom da neće zaraditi koliko je planirala. U klubu je stresna situacija, a bila bi i više da na klupi ne sjedi Xavi, siguran je bivši napadač Barce i francuske reprezentacije Thierry Henry.

U Barceloni su sigurno očekivali veće stvari nakon uloga od gotovo 160 milijuna eura u momčad ovog ljeta. Situacija je takva da su prerano završili ciljani europski put, a u La Ligi porazom 1:3 u El Clasicu prepustili Real Madridu prvo mjesto ljestvice.

"Da je u Barceloni trenutačno netko drugi trener, da se on mora nositi s aktualnom situacijom, bilo bi paklenije. Vulkan bi eruptirao. Budući da je na tom mjestu Xavi, onda se situacija prihvaća kao da je normalna. Nije sve njegova greška, ali on je Barcin trener, a to je pozicija na kojoj se sudi o onome što radiš", rekao je Henry.

 

Pročitajte više