Kepa namignuo kameri nakon što je odbio izaći iz igre

Foto: Screenshot

NOGOMETNI svijet priča o nevjerojatnoj sceni koju je priredio Kepa Arrizabalaga svom treneru Mauriziju Sarriju u finalu Liga kupa, koje je Chelsea izgubio od Manchester Cityja nakon penala 3:4. 

>>> Tragičar Kepa ukrao šou u finalu Liga kupa: City slavio nakon penala

>>> Nezapamćene scene: Golman Chelseaja odbio zamjenu prije penala, Sarri poludio

Mladi 24-godišnji golman, koji je posljednjeg ljeta plaćen Athletic Bilbau čak 80 milijuna eura, u finišu drugog produžetka odbio je izaći iz igre, čime je razbjesnio svog trenera. Baskijac je odlično obranio udarac Aguera s ruba šesnaesterca i tom prilikom se ozlijedio. I dok mu se ukazivala pomoć, Sarri je s klupe podignuo iskusnijeg golmana Caballera kojeg je očito planirao ubaciti u posljednjoj izmjeni za penale.

No onda je na scenu stupio Kepa. Ustao se, odmahivao rukom, čak i protestirao te odbio izaći iz igre. Sarri je bio u nevjerici, trgao je trenirku i umalo napustio stadion, a iznenađen je bio i Caballero pored aut-linije, no prvi golman Chelseaja nije odustao. 

Po završetku produžetka i uoči penala namignuo je kameri, a potom došao do klupe, gdje su ga suigrači doslovce razdvajali od bijesnog Sarrija. 

U penal-seriji Kepa je uspio obraniti udarac Saneu, no prije toga mu je lopta prošla ispod ruku nakon šuta Aguere. Tako je na kraju postao apsolutni tragičar londonske ekipe i veliko je pitanje kakva ga budućnost čeka na Stamford Bridgeu.  

Pročitajte više