Milanov ratnik zaključao igrače u karantenu: Motivira ih Perišićevim sprdanjem na njihov račun

Foto: Screenshot 

GENNARO GATTUSO čini sve kako bi izvukao Milan iz duboke krize u kojoj se nalazi. Rossoneri su tek osmi u Serie A, izgubio je sve moguće derbije ove sezone, pa je plasman u Ligu prvaka pod velikim upitnikom.

> Interov hrvatski as ismijava Milan: "2:2 protiv Beneventa? Hahahaa!"

Trenera Milana posebno je pogodilo ponašanje igrača nakon potopa kod Verone (3:0), nakon čega je odlučio uvesti karantenu u Milanellu. Otkazao je tradicionalnu božićnu večeru, a ako njegova momčad izgubi od Atalante, u karanteni će i ostati.

Talijanski mediji pišu kako je ekipa tijekom cijelog dana zajedno u trening kampu, a Gattuso je odlučio motivirati svoje nogometaše tako što im pokazuje članke i naslovnice o njihovoj lošoj igri, a izdvojio je i provokaciju Ivana Perišića, koji je sprdao remi protiv Beneventa (2:2), a taj detalj žestoko je zabolio navijače.

Zanimljivo, Milan će 27. prosinca igrati baš protiv Intera u četvrtfinalu Kupa Italije, a bit će zanimljivo vidjeti kako će igrači Gattusove ekipe ući u taj dvoboj nakon svega. Sigurno će Perišića, Brozovića i društvo čekati jedna motivirana momčad, koja bi pobjedom u derbiju barem malo ublažila katastrofalne rezultate do sada. 

Pročitajte više