Miše: Zadovoljan sam, bio je to vrlo stresan dvoboj

TRENER Hajduka Ante Miše bio je zadovoljan bodom u Kranjčevićevoj nakon prospavane noći. Pohvalio je nekolicinu igrača, ipak je Hajduk gotovo cijelo poluvrijeme igrao s igračem manje.

"Kao što sam rekao i sinoć, mali pomak u našoj igri je vidljiv i zbog toga moram biti zadovoljan. Ipak vidio sam i veliku dozu bojažljivosti koje se moramo riješiti. U svakom slučaju bio je to vrlo stresan dvoboj", rekao je Miše.

Što se tiče prezentacije njegovih pulene, najviše pohvala zaslužio je Duje Čop...

"Čop je u četiri utakmice zabio tri gola i sigurno da sam vrlo zadovoljan njegovim partijama. I Tomasov je dobro odgovorio kao lijevi bek iako je njegova prirodna pozicija lijevog krila", istaknuo je trener Hajduka.

Sljedećeg vikenda Hajduka će na Poljudu dočekati Lokomotivu. Naravno da se očekuje pobjeda za kraj sezone. Ipak, Bijeli će biti oslabljeni .

Neće biti kartoniranih Marija Brkljače, Jurice Buljata, Gorana Jozinovića, Marina Ljubičića. Krešo Ljubičić nije trenirao sedam dana, ozlijeđen je Danijel Subašić, za Mirka Oremuša je gotova sezona, Anasa Sharbinija je pod upitnikom, a Hrvoje Vejić je tek započeo s treninzima.

"Nismo u situaciji da možemo bilo što kalkulirati. U subotu smo mi favoriti i moramo pokazati da smo bolji. U to uopće ne sumnjam. Istina je da bolje igramo vani, doma imamo nekakav problem, ali se nadam da će i on nakon subotnje utakmice biti anuliran. Krajnje je vrijeme da pobijedimo na Poljudu", za kraj će Miše.

Pročitajte više