Nakon ovih riječi na terenu se pojavila druga momčad: Evo što je Zidane rekao igračima na poluvremenu finala

Foto: Guliver Image/Getty Images

SVI SU SE pitali što je Zinedine Zidane rekao nogometašima Reala na poluvremenu finala Lige prvaka pa se u drugom poluvremenu protiv Juventusa (4:1) pojavila druga momčad.
 
Real je veći dio prvog poluvremena bio nemoćan protiv talijanskog prvaka, a onda su Cristiano Ronaldo i društvo pomeli suparnika u drugih 45 minuta okršaja u Cardiffu i madridskom klubu donijeli 12. naslov prvaka Europe. 
 
Osim nekih taktičkih promjena, Zidane je igrače motivirao emocionalnim govorom...
 
"Došli ste ovdje, uživajte. Najbolji ste i morate pobijediti. Prvo poluvrijeme je bilo OK, ali morate popraviti neke stvari. Budite agresivniji, pritisnite ih i ne dopustite im da igraju lako kao u prvom poluvremenu", rekao je, između ostalog, Zidane koji se upisao u povijest jer je Real prvi klub koji je u ovom formatu Lige prvaka obranio naslov.
 

 

 
Luka Modrić otkrio je kako je Zidane posebno tražio da igrači budu jači u duelima 1 na 1, a Asensio, autor posljednjeg gola, pohvalio je Zidanea za odnos s igračima i govor na poluvremenu kojim je momčad ispravila pogreške. 
 
I Nacho i Alvaro Morata su kao presudni trenutak izdvojili Zidaneov govor, nakon kojeg je na travnjaku bila samo jedna momčad.
 

Pročitajte više