LIGE PETICE

Navijači Barcelone trolaju preskupog ovisnika o videoigrama: Super si... na Fifi

Screenshot: Youtube

OUSMANE DEMBELE (23) prije tri godine postao je drugi najskuplji nogometaš u povijesti Barcelone koja je Borussiji Dortmund za njega platila 130 milijuna eura. 

Krilni napadač doveden je kao Neymarov nasljednik. Međutim, to nije postao. Od 2017. odigrao je samo 82 utakmice, na kojima je postigao 22 i namjestio 17 golova. Premalo za cijenu koja je za njega plaćena i očekivanja koja su natovarena na leđa praktično tinejdžera.

Premladi Dembele potonuo je pod ogromnim pritiskom. Njegova kuća u Barceloni postala je mjesto na kojem se danonoćno igrao PlayStation, a klinac od 130 milja je zbog nesportskog života kasnio na treninge te postao sklon ozljedama.

Navijači Barcelone su ga zato žestoko nagazili. Zviždali su mu i sprdali ga, a u istom tonu nastavili su i ove sezone, usprkos tome što Dembele napokon igra solidno. U osam utakmica tri gola je postigao, a jedan namjestio.

Pojavila se snimka kako Dembelea koji se zaustavlja na semaforu u Barceloni okruže navijači, pri čemu je njegovo lice gotovo preplašeno, iako mu dovikuju pozdrave i pohvale. Jedan od njih vikne mu: "Odličan si...", na što ga Dembele pozdravi podignutim prstom, ali navijač tada završi sarkastičnu pohvalu: "...na Fifi!", nakon čega on i ostali oko auta puknu od smijeha. 

Pročitajte više