Tris hrvatski MMA aseva u Sydneyju: Uz Cro Copa i Pokrajca, vraća se i Goran Reljić?

IAKO niti jedna borba još uvijek nije službeno potvrđena, na premijernom UFC-u u Australiji u veljači 2010. mogli bi gledati čak tri hrvatska borca.

Nakon što su u javnost procurile informacije da bi se Mirko Filipović trebao boriti protiv iskusnog Amerikanca Bena Rothwella, a da bi njegov bivši sparing partner Igor Pokrajac u svojoj drugoj UFC borbi trebao stati nasuprot Jamesa Te Hune, Index saznaje da bi na istom turniru trebao nastupiti i Goran Reljić.

Velika hrvatska MMA nada u razgovoru je prije nekoliko dana najavila povratak u američki oktogon nakon više od godinu dana stanke zbog teške ozljede leđa. Reljić ipak nije htio precizirati datum svog drugog ulaska u UFC-ov kavez.

"U Las Vegasu sam razgovarao s UFC-ovim matchmakerom, direktorom Whiteom i vlasnikom Ferittom. Povlačenje nikada nije bila opcija. Dobro se osjećam i uskoro ću ponovno u oktogon", rekao nam je Reljić.

Ovo uskoro, vrlo bi lako moglo bi biti u veljači iduće pošto američki organizatori očekuju velik odaziv hrvatske iseljeničke zajednice koja živi u Australiji. Upravo je to karta na koju White i Ferittita igraju pa je i to razlog zbog kojeg bi hrvatska misija u Sydneyju mogla brojati čak tri borca. Dok UFC ne izađe sa službenom potvrdom, teško je očekivati da će borci potvrditi svoje angažmane, no kako sada stvari stoje u Australiji nas čeka prava hrvatska borilačka poslastica.

Pročitajte više