"Uvijek moramo primiti neki čudan gol": Pogledajte izjave Dinamovaca

Foto: Index

PRED samo šest tisuća gledatelja Dinamo je izgubio od Seville 0:1 i tako upisao i treći poraz u trećoj utakmici u ovoj sezoni Lige prvaka.

"Bila je to naša najbolja utakmica u Ligi prvaka. Ostavili smo srce na terenu i bit ćemo sve bolji", poručio je Dominik Livaković, vratar Dinama koji je jedan od najzaslužnijih što je hrvatski prvak izgubio samo s jedan razlike.

"Imali smo i par prilika, ali šteta što ih nismo realizirali. Lijep osjećaj na debiju. Dogovor i svlačionici bio je da pokušamo na polukontre i kontre pa da ih probamo iznenaditi. Čak smo i uspjeli nekoliko puta, ali nažalost nismo uspjeli postići gol."

Utakmicu je odlučio Samir Nasri u 38. minuti.

"Ma mi uvijek moramo primiti neki čudan gol, nikako da primimo neki normalnan gol. Da je barem zabio u rašlje... Iako sam i ja mogao stajati bliže lijevoj vratnici."

Benković: Bacili smo se na glavu

Filip Benković bio je kapetan momčadi nakon izlaska Domagoja Antolića.

"Bacili smo se na glavu i dali sve od sebe, ali sad se jednostavno trebamo okrenuti sljedećim utakmicama. Pred kraj smo osjetili da bi mogli napraviti nešto više, pritisnuli smo, ali nažalost nismo uspjeli", rekao je branič Dinama.

U sljedećem kolu Sevilla će dočekati Dinamo...

"Tamo će nam biti jako teško jer su oni kod kuće vrlo jaki, nisu dugo izgubili. Hvala treneru na ukazanom povjerenju i što mi je dao kapetansku vrpcu."

Pogledajte što su nam još rekli Dinamovci: 

Pročitajte više