Izvješće mrtvozornika: Jacksonovo tijelo bilo je puno ožiljaka od uboda injekcija

U IZVJEŠĆU mrtvozornika stoji da se na tijelu Michaela Jackosona nalazilo sveukupno 38 ozljeda od kojih je 13 nastalo ubodom injekcija.

Ubodi injekcije nalaze se svuda po tijelu i to na području vrata, po nogama i rukama. U njegovom krvotoku pronađeni su tragovi anestetika propofola, sedativa lidokaina, nekoliko vrsta anksiolitika te stimulansa efedrina, stoji u izvješću. Lijekove je pjevaču osobno davao njegov liječnik Conrad Murray, koji se ne osjeća krivim za ubojstvo iz nehaja. Suđenje za smrt kralja popa nastavit će se početkom travnja.

Podsjetimo, liječnik, po struci kardiolog, bio je Jacksonov osobni liječnik prošlog ljeta, dok se pjevač pripremao za veliku turneju povratka. Policiji je posvjedočio kako je sa Jacksonom bio u trenucima koji su prethodili smrti. Rekao je da je Jacksonu dao lijekove za spavanje, nakon čega je otišao iz sobe na "najviše dvije minute", a kad se vratio vidio je da pjevač više ne diše. Ostao je s Jacksonom dok nije došla hitna pomoć.

Mrtvozornik Okruga Los Angelesa presudio je da je Jacksonova smrt rezultat ubojstva, koje je bilo rezultat prekomjerne doze nekoliko lijekova, prvenstveno propofola i lorazepama.

Pročitajte više