Vatrogasci iz Ludbrega došli gasiti požar pa ih naljutilo ono što ih je dočekalo

Foto: Facebook

VATROGASCI iz DVD-a Ludbreg imali su požarnu intervenciju koju će još dugo pamtiti. Naime, iz operativnog centra u Varaždinu dobili su dojavu o požaru u obiteljskoj kući u naselju Selnik, gdje su se uputili s jednim vozilom i šest vatrogasaca. Kada su stigli na mjesto događanja, vlasnik kuće ostao je u čudu, rekavši kako se kod njih nije dogodio nikakav požar.

"Dolaskom na mjesto intervencije nakon izviđanja, utvrđujemo da nema potrebe za našom intervencijom na spomenutoj lokaciji, jer je vlasnik nedavno zapalio peć na kruta goriva te zbog pritiska zraka dolazi do spuštanja dima", ispričao je jedan od vatrogasaca u objavi na javnoj Facebook grupi "DVD Ludbreg".

Također, iz objave se može zaključiti kako navodno bila riječ o lažnoj dojavi za koju pretpostavljaju da je djelo nekog od susjeda, što je vatrogasce natjeralo da upozore građane da se ne bi trebali igrati s ozbiljnim stvarima.

"Ovim putem molimo da se loši međususjedski odnosi ne rješavaju putem takvih dojava, jer u tom trenutku može biti stvarna potreba za spašavanjem nečije imovine ili života", istaknuo je dalje u objavi.

Pročitajte više